El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

proximitat

El Forn del Passeig es consagra com la fleca que fa el millor pa de pagès català

Economia

Sis anys després d’erigir-se com la fleca que fa el millor pa de pagès català, el Forn del Passeig ha tornat a revalidar el títol. El Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) del Pa de Pagès Català ha tornat a determinar que l’empresa familiar que encapçala Miquel Guich és la que millor pa català fa de tota Catalunya. Un premi que l’ha valgut l’entrega d’una segona placa commemorativa i la recepció d’un xec valorat en 2.000 euros, els quals se sumen al palmarès on també figura el premi per fer el millor Pa de Sant Jordi de Catalunya 2021.

Continua llegint

La carnisseria Toni Marc redobla l’aposta pels productes gurmet

Contingut patrocinat

Nadal és període de sorpreses. Uns dies de retrobament on no només obrir regals omple d’il·lusió, sinó també veure com els convidats gaudeixen dels àpats en família. Però com encertar de totes totes? Amb productes gurmet com els que es poden trobar a la carnisseria Toni Marc. Amb una experiència d’anys d’atenció al client, l’equip de professionals ja treballa des de fa setmanes en tot un assortiment de càrnics que a taula seran un èxit absolut.

Continua llegint

Una iniciativa convertirà les taronges amargues en melmelada

Societat

Melmelada Km-0. El Districte de Sant Andreu, conjuntament amb la Fundació Espigoladors, ha posat en marxa una prova pilot que consisteix a recollir les taronges amargues que hi ha als arbres de la via pública per tractar-les i convertir-les en melmelada comestible. Un producte que serà corresponentment envasat, etiquetat i entregat a les entitats socials que els alumnes andreuencs decideixin.

Continua llegint

L’Eix de Sant Andreu, entre els que menys tancaments registra

Economia

Després de deu mesos de pandèmia i restriccions, l’activitat als eixos comercials es manté dinàmica i els establiments que han abaixat la persiana són relativament pocs si es comparen amb els que ho han fet a centre de la ciutat. Segons la darrera enquesta realitzada per Barcelona Comerç, els més perjudicats han sigut els de restauració, estètica i moda.

Continua llegint

Hiper Centre del Tresillo, 25 anys de fidelitat a Sant Andreu

Contingut patrocinat

En ple període de crisi, el comerç de proximitat segueix entestat a seguir aixecant la persiana cada dia. Una il·lusió que és el que omple de vida els carrers i places. Al final, sense aquests botiguers l’espai públic seria buit. Una dinàmica de la qual, i per fortuna, el carrer Gran de Sant Andreu resta lluny de viure gràcies a professionals com César Padilla, qui des de fa tot just 25 anys s’encarrega d’un dels establiments insígnia de Sant Andreu Nord: l’Hiper Centre del Tresillo.

Continua llegint

Toni i Marc es consagra com la referència de la qualitat càrnica

Contingut patrocinat

Si per una qüestió serà recordada la pandèmia de la COVID-19, serà per com la població es va bolcar a les cuines. Més que una obligació sanitària, el confinament també ha sigut un descobriment gastronòmic. I és que tothom, amb temps i interès, ha sigut capaç de treure el xef que porta al seu interior. Ara bé, què és del tot imprescindible per aconseguir un plat brillant? Productes de la màxima qualitat.

Continua llegint

Manifest fundacional de L’Exprés: neix, creix, construeix

L'Exprés de Sant Andreu

Volem fiscalitzar, informar, reflexionar i crear comunitat. Volem que aquests siguin els quatre pilars sobre els quals s’arreli L’Exprés de Sant Andreu. Tenim molt clars els nostres orígens. L’experiència professional que arrosseguem està íntimament vinculada al periodisme de proximitat i és ara quan volem emprendre un nou camí.

Continua llegint

Vés a dalt