El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

comerç - pàgina 8

Mar Padrós: “Intentem fer menys desagradable el món legal”

Contingut patrocinat

Al local número 2 del carrer d’Agustí i Milà s’amaga un d’aquells gabinets que anys enrere només es podria trobar al cor de l’Eixample de Barcelona. Padrós i Ribas Advocats és un despatx on, més enllà d’oferir solucions legals, també cerquen transmetre proximitat i confiança des del primer moment. De fet, la seva responsable, Mar Padrós, ens explica com fa un parell d’anys va decidir baixar d’un primer pis a estar a peu de carrer.

Continua llegint

Marta Pérez: “A les plantes cal cuidar-les com a les persones”

Contingut patrocinat

Més enllà de sang, per les seves venes també corre saba. Marta Pérez és una d’aquelles joves que, en comptes de trencar les vocacions familiars, ha decidit continuar el seu llinatge al voltant del món de les flors. Fa només un any que va aixecar la persiana de Marta Floristas del carrer Gran de Sant Andreu, 385 i ja ha aconseguit que, només entrar a l’establiment, tot hagi recobrat una nova dinàmica respecte a l’antiga Bloome. Marta Floristeria transpira il·lusió i joventut.

Continua llegint

Els botiguers repartiran un ‘rasca’ amb centenars de premis

Economia

Des del passat divendres 15 de març, anar a comprar a les botigues de Sant Andreu pot tenir premi. Tot, gràcies al nou joc d’atzar que han engegat Sant Andreu Comerç Nord i L’Eix de Sant Andreu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Andreu. Per compres superiors a 20 euros, els botiguers regalaran als clients una butlleta perquè puguin participar al nou ‘rasca’ made in Sant Andreu.

Continua llegint

Oüzö, creativitat local amb ambientació industrial

Tastets

Continua llegint

José Iñíguez: “El petit comerç sempre serà creatiu i passional”

Economia

En José Iñíguez és un xarcuter de L’Hospitalet de Llobregat que ha fet de Sant Andreu el seu lloc de treball i la seva llar. L’any 2013 va inaugurar Carn + Carn (al carrer Gran de Sant Andreu, 326), una carnisseria de talls tradicional que també disposa d’obrador amb elaboració pròpia. Ell mateix descobreix els secrets del seu negoci i fa les seves recomanacions per aquest Nadal.

Continua llegint

Ja hi ha data d’obertura de la Fàbrica dels Reis d’Orient

Societat

Per setè any consecutiu, la Fabra i Coats es transforma una vegada més en el magatzem de joguines dels Reis Mags. Durant els vespres del 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener de 17:00h a 21:00h, l’antiga fàbrica romandrà mig tancada, mentre els finestrals dels tres pisos de la façana d’accés s’il·luminaran per deixar entreveure els milers de regals que ja s’estan preparant a l’interior del recinte. Continua llegint

El carrer Gran tindrà tanques fins una setmana abans de Nadal

Societat
Obres al carrer Gran de Sant Andreu / DGM

Tot i que els torrons i els polvorons ja fa setmanes que estan als prestatges dels supermercats, part dels comerciants del carrer Gran de Sant Andreu hauran de fer la seva campanya de Nadal un cop es retirin les tanques de l’obra. Un període de vendes haurà de ser gairebé a contrarellotge, ja que segons ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu en exclusiva, les tanques de les obres es retiraran el 17 de desembre i es tornaran a col·locar el 7 de gener en el tram de Riera de Sant Andreu fins Joan Torras.

Continua llegint

Un forn de pa de Sant Andreu, entre els millors d’Espanya

Economia

Si bé els andreuencs ja sabien que el millor pa de pagès de tota Catalunya es fa a la rambla de Fabra i Puig, ara tampoc els caldrà anar a pentinar la resta del territori espanyol per trobar algun establiment que pugui ser encara millor. Aquest passat 29 d’octubre el Forn del Passeig ha sigut escollit entre els millors 80 forns de pa de tota Espanya. Una entrada a la Guia Michelin del sector que no fa més que reafirmar l’exquisida qualitat del producte que elabora l’equip de Miquel Guich, el propietari.

Continua llegint

Gaspar: “Seria súper excitant fer un viatge amb veïns intrèpids”

Contingut patrocinat

A Sant Andreu, molt a prop de la plaça del Mercadal, trobem Viatica, un establiment que s’encarrega de fer realitat els somnis dels andreuencs amb ganes de veure món. Ells es consideren travel designers, i configuren viatges personalitzats fins al mínim detall a les destinacions més exòtiques del planeta. Parlem amb el seu director, David Gaspar, i la responsable de màrqueting, Nía Sainz.

Continua llegint

Deliveroo’s, Ubers Eats, Glovo’s… Adaptar-se o morir?

Economia
Rider de Deliveroo

La bicicleta ja no només s’ha convertit en una eina per fer esport o anar a la feina, sinó que a dia d’avui ja forma part de determinades professions. El repartiment a domicili és l’exemple més significatiu, fins al punt que molts opten abans per aquest mitjà de transport. Però… què s’amaga rere aquesta proliferació de la paqueteria a pedals? Com afecten els Deliveroo‘s i Glovo‘s al comerç de proximitat de Sant Andreu?

Continua llegint

1 6 7 8 9 10 12
Vés a dalt