El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ginestà convida a ‘Només viure’ amb el seu nou senzill

Cultura

El duet andreuenc Ginestà torna amb força amb el llançament del nou senzill ‘Només viure’, una cançó que celebra la intensitat de viure amb coratge i d’arriscar-se a començar de nou. Aquesta peça és la primera d’un EP de quatre temes que veurà la llum l’any vinent i que serà presentat en directe el 21 de març a la Sala Apolo de Barcelona, dins el festival Guitar BCN. Les entrades ja estan disponibles i s’espera una gran acollida per part dels seus seguidors.

 

Els germans Pau i Júlia Serrasolsas van aconseguir consolidar-se dins del panorama musical català amb el seu tercer àlbum ‘Suposo que l’amor és això’ (2022) amb cançons com ‘L’Eva i la Jana’ (una de les més escoltades d’aquell mateix estiu).  Posteriorment, aquest passat febrer van presentar el seu quart àlbum, ‘Vida Meva’, un disc que oferia una visió més madura mitjançant els ritmes del pop electrònic i tot un reguitzell de col·laboracions. Entre aquestes, les d’artistes com Niña Polaca a ‘Un piset amb tu’, Triquell a ‘Sota els focus’ i Maria Hein a ‘Els ocells’. A més, va ser amb aquest llançament que Ginestà va publicar per primer cop sota el segell Halley Records. Un canvi amb el qual els germans de Sant Andreu van explorar noves dimensions musicals, i ho van demostrar amb cançons com ‘De tot el món’ i ‘Em bategues’, que no fan més que reafirmar aquest grup en plena evolució.

‘Només viure’ n’és un bon exemple. Al senzill s’hi reflecteix aquest procés de maduració artística, sense deixar de costat l’essència Ginestà. A diferència del seu últim àlbum, aquest EP ha estat produït per en Pep Saula, un dels músics del grup català ‘Sexenni’, i compta amb un videoclip dirigit per l’Eloi Román i protagonitzat per la Júlia Serrasolsas.

Els germans segueixen la seva gira del disc ‘Vida Meva’, i han confessat en diverses ocasions que aviat “confirmaran noves dates de concerts”. Amb això, el grup continua apuntalant-se com una de les propostes més fresques i rellevants de l’escena catalana.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt