El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Correfoc dels Tres Tombs Infernals del 2017 / DGM

El Mercadal de Foc tornarà a cremar Can Fabra

Cultura

L’aire s’omplirà d’espurnes, el cor de Sant Andreu s’encendrà i el so dels tambors comença a ressonar a cada cantonada. Els Diables del Mercadal infernal ja ho tenen pràcticament tot enllestit per celebrar el seu 12è aniversari amb la segona edició del Mercadal de foc. L’objectiu: apropar-se i engrescar al barri amb música i guspires aquest dissabte 19 d’octubre des de les 17 hores fins a la una de la matinada a la plaça de Can Fabra.

 

La colla donarà la benvinguda al veïnat des de les 17 hores amb un seguit de tallers de percussió, dibuixos i xapes, on petits i grans podran deixar volar la seva creativitat. Posteriorment, a les 18 hores, la diversió es dispararà amb l’activitat ‘Posa’t a la Pell d’un Grifó’, una experiència immersiva que promet sorprendre els menuts de casa.

El moment àlgid de la festa arribarà cap a les 20 hores, amb l’espectacle de bèsties de foc. La cita comptarà amb la participació de bèsties convidades com l’Espurna (dels Trapelles de Sant Antoni), En Gambirot (de la Satànica de Sant Andreu), El Bitxo (de la Colla del Torrent Mitger), i en Trix (propietat del Bestiari de Catalunya). Tot això, sense oblidar en Griu, la joia de la corona de la colla organitzadora.

A continuació, el cel s’il·luminarà amb un espectacular Castell de Focs, seguit del tradicional Quinto a les 21.15 hores. Ja per finalitzar la jornada, a les 22 hores la música prendrà el relleu amb el concert de Kill Fiction, i a les 23.30 hores, el DJ Xavi Torrents posarà la cirereta al pastís.

Aquesta edició del Mercadal de Foc no només promet emocions i festa, sinó que també oferirà servei de bar des de les 17 hores. I a les 20 hores, quan la fam es comenci a fer notar, també hi haurà servei de cuina amb entrepans calents a la mateixa plaça de Can Fabra.

Tal com expliquen des dels Diables del Mercadal Infernal, la festa d’aniversari ha de servir per compartir amb el veïnat tots els anys de foc, complicitat, cultura i germanor que han construit plegats.

Fotografia | Arxiu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt