El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Si Real Estate assoleix l’excel·lència en el mercat immobiliari de Sant Andreu

Contingut patrocinat

Vendre’s el pis pot ser un procés estressant i ple d’incerteses, derivat del reguitzell de detalls i complexitats que acostumen a aparèixer pel camí. Per aquesta raó, l’equip de Si Real Estate, l’agència immobiliària de referència de Sant Andreu, està especialitzada a acompanyar i “fer fàcils” totes aquestes gestions, expliquen des de la seva oficina ubicada al número 17 de Torras i Bages (just davant de la boca de metro).

 

Ara bé, com els nous clients poden acreditar que aquest acompanyament sigui real, efectiu i humà? Doncs com avui dia es fa gairebé amb tots els productes i serveis: mitjançant el contrast d’opinions a les xarxes. Un exercici que, en el cas de Si Real Estate, no pot ser més positiu: l’equip acaricia la matrícula d’honor gràcies a les excel·lents reviews que acumula a Internet, com ara les de Google (4,6 sobre 5).

Tot plegat, gràcies no només al tracte de proximitat que ofereixen als compradors i venedors, sinó al coneixement que tenen del territori: “No exagerem quan diem que som experts en Sant Andreu; coneixem tots els racons i la història que amaga cada plaça i cada carrer perquè també som andreuencs”, emfatitzen. “D’aquesta manera podem assegurar que les propietats dels veïns que ens fan confiança les podrem vendre de manera ràpida i a un preu just”, afegeixen.

Garantia d’èxit
Només cal donar una ullada a les opinions dels seus clients per confirmar que la filosofia dels seus serveis s’ajusta a la realitat palpable: “Si els hi pogués posar sis estrelles, els hi posaria, sobretot per la seva gran professionalitat i bona feina”, relata l’usuari Xavier M. De fet, aquest mateix client destaca ítems que distingeixen Si Real Estate de la resta d’agències de Sant Andreu: “Són capaços de veure i transmetre aquells valors afegits que té el teu pis, i el millor de tot és el filtratge que fan dels seus clients, ja que totes les visites són possibles compradors“, destaca.

En el mateix sentit, altres usuaris, com Pep S., destaquen la proximitat que brinda l’equip als venedors: “Han estat al meu costat en tot allò que he necessitat, ho han fet amb molta professionalitat i fins al punt que no sabia si estava en una immobiliària o amb una colla d’amics”. Una experiència que va en la mateixa línia que la que explica un tercer client: “És curiós com el fenomenal equip aconsegueix fer-ho tot fàcil i de manera molt personal; el patrimoni humà d’aquesta agència és una cosa que s’agraeix cada dia més”.

La diferència es troba en els detalls
Tal com expliquen des de Si Real Estate, la recepta per poder garantir l’èxit de les operacions immobiliàries resideix en “com presentar l’habitatge”. Un aspecte que moltes agències limiten al camp de la imatge, però que en el seu cas va molt més enllà: “Malgrat comptar amb grans professionals del sector, no ens conformem únicament amb fotografies, ja que no sempre aconsegueixen transmetre l’essència d’una llar”.

Per aquesta raó, més enllà de presentar l’habitatge al potencial comprador amb fotografies i vídeos de qualitat cinematogràfica, dins de l’equip també disposen d’especialistes en Home Staging. És a dir, professionals que són capaços de transformar una casa en una autèntica obra d’art, mitjançant petites reformes i incorporant detalls de com podria quedar l’habitatge. Dit d’una altra manera, “creem un entorn atractiu i acollidor per tal de captivar a qualsevol persona des del moment en què travessa la porta”, expliquen.

“No es tracta només de vendre la propietat amb més rapidesa, sinó també de maximitzar-ne el valor“, assenyalen. En aquest sentit, el Home Staging és clau, ja que permet deixar en mans d’un autèntic dissenyador d’espais la redistribució del mobiliari, la incorporació de nous elements decoratius o la correcció de detalls que podrien fer perdre valor l’habitatge. “L’objectiu és que el mateix pis passi a presentar una imatge molt més elegant, que sembli sortit d’una revista“, detallen.

L’excel·lència aplicada a tots els vessants
Des de Si Real Estate són conscients que Sant Andreu està farcit d’immobiliàries, però en comptes de competir en el cos a cos, des de l’equip van decidir diferenciar-se mitjançant l’excel·lència en el tracte i una estratègia de venda inigualable. Aspectes com el posicionament prime als millors portals immobiliaris, el servei de Home Staging gratuït, haver acumulat un gran base de dades de clients o tenir una gran relació amb múltiples compradors solvents, faciliten que les vendes sempre segueixin el millor curs i es tanquin al preu més just.

Tot plegat, recorden, sense oblidar aspectes com la tramitació gratuïta de la documentació que requereix la compravenda, l’edició de vídeo i fotografies de la propietat amb una qualitat de primera divisió o el coneixement apamat de Sant Andreu. Un servei integral que, com no pot ser de cap altra manera, queda acompanyat “per la passió, la proximitat, la confiança i l’amabilitat dels membres de l’equip”, recorden.

La satisfacció per bandera
Que la forma de treballar de Si Real Estate funciona és una obvietat. No només cal tenir en compte com alguns clients han decidit fer una segona o tercera venda a través de la seva oficina, o recomanar a amics i familiars que facin les seves operacions immobiliàries amb ells. Tampoc s’han d’oblidar els centenars d’experiències reals dels clients al món virtual que els avalen i que han donat un “sí” a Si Real Estate com la manera més ràpida, efectiva, senzilla i al millor preu de tot Sant Andreu.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt