El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

carn

Per Nadal, del ramat al plat amb la Carnisseria Toni Marc

Contingut patrocinat

Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Reis… no només són dies assenyalats pel context de retrobades i celebració de la vida, sinó que també són jornades on cada cuina funciona a ple rendiment per treure el millor de si mateixa. Al final, no només Santa Claus, el Tió o Ses Majestats d’Orient són protagonistes; també ho és el paladar de cada comensal. Uns companys de taula que esperen veure’s satisfets amb els millors plats de l’any. Però… com aconseguir-ho? Doncs amb ingredients de màxima qualitat. Pel que fa a la carn i els seus derivats, des de la Carnisseria Toni Marc, ubicada al número 386 del carrer Gran de Sant Andreu, asseguren guardar la clau de l’èxit d’aquest Nadal.

Continua llegint

Toni i Marc es consagra com la referència de la qualitat càrnica

Contingut patrocinat

Si per una qüestió serà recordada la pandèmia de la COVID-19, serà per com la població es va bolcar a les cuines. Més que una obligació sanitària, el confinament també ha sigut un descobriment gastronòmic. I és que tothom, amb temps i interès, ha sigut capaç de treure el xef que porta al seu interior. Ara bé, què és del tot imprescindible per aconseguir un plat brillant? Productes de la màxima qualitat.

Continua llegint

Vés a dalt