El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El CN Sant Andreu, supercampió d’Espanya

Esports

El waterpolo femení del CN Sant Andreu (CNSA) ha tornat a escriure una nova pàgina d’or en la història del club, després de doblegar aquest diumenge per 5 a 10 a l’Assolim CN Mataró en la final de la Supercopa d’Espanya. Un títol que arriba només cinc mesos després de guanyar la Copa de la Reina i de fer una temporada pel record. De fet, la victòria té doble mèrit. Per una banda, l’equip de Javi Aznar ha aconseguit proclamar-se campió en la complicada piscina mataronina de Joan Serra, i per l’altra, han sabut prendre’s venjança després de cedir la lliga la passada temporada en favor del mateix conjunt del Maresme.

 

Tot i la contundència del resultat final, val a dir que el gran valor del CNSA ha radicat en la seva defensa i en una enorme Martina Terré sota pals. De fet, en els tres primers parcials les mataronines només han pogut celebrar dos gols, mentre que les andreuenques no han deixat de sumar al llarg de tot el partit, sobretot gràcies a l’efectivitat de les germanes Elena i Ariadna Ruiz i al tsunami golejador del segon parcial: tres gols en dos minuts, fet que ha ajudat a situar el 2 a 5 al descans (marcador que s’ha arribat a incrementar fins al 2 a 7 al final en el tercer parcial).

Ja en el darrer quart, les andreuenques han sentenciat el partit amb un gol de Queralt, un penal d’Elena Ruiz i el definitiu gol de Marina Cordobés. Tres gols que han fet estèrils les darreres batzegades d’orgull de les locals. Al final del partit, les andreuenques han signat un marcador històric pel club i han pujat a l’autocar el tercer títol de la història de l’entitat, després de guanyar a finals de setembre la Copa Catalunya contra el Terrassa.

Fotografia | CN Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt