El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Les llums de Nadal estaran enceses fins a mitjanit

Societat

Nadal fins a l’hora de dormir. L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que ampliarà els horaris de les llums nadalenques, les quals s’encendran el 28 de novembre fins al dia de Reis. Si bé fins al darrer any les llums s’encenien entre les 17.30 hores fins a les 23 hores aproximadament, enguany s’apagaran força més tard.

 

Segons ha avançat el consistori, els carrers restaran il·luminats fins a la 1 de la matinada les nits de diumenge a dijous, mentre que els divendres, dissabtes i vigílies de Nadal, Cap d’Any i Reis, estaran enceses fins a les 2 hores de la nit. Tal com destaquen des de l’executiu, “l’enllumenat és un element clau per contribuir a l’impuls del teixit comercial de la ciutat durant les festes nadalenques”.

Tant l’ens local com els eixos comercials coincideixen en el fet que les llums són “una de les mesures més efectives per fomentar les compres als comerços locals”. Per aquesta raó, l’Ajuntament mantindrà per cinquè any la subvenció del 75% per a l’enllumenat que promouen les entitats comercials (tradicionalment, el consistori pagava el 50% del cost). En el cas de Sant Andreu de Palomar, les entitats que promouen l’enllumenat són L’Eix, l’Associació de Comerciants de l’Onze de Setembre i Sant Andreu Nord Comerç.

Llums a la ramba de Fabra i Puig // DISTRICTE DE SANT ANDREU

Pel que fa als 22 nous tòtems amb motius nadalencs que estrenarà enguany la ciutat (com per exemple, rens gegants de llum), dels tres que s’instal·laran al districte, cap s’ubicarà a Sant Andreu de Palomar. Aquests es podran trobar a la plaça de les Fonts al Baró de Viver, a la plaça del Congrés Eucarístic i a la plaça de la Trinitat Vella.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt