El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Can Fontanet exposarà fotografies inèdites dels Tres Tombs

Cultura

Com si es tractés d’un passeig pel passat rural de Sant Andreu de Palomar, aquest dijous 17 d’octubre el Centre d’Interpretació dels Tres Tombs de Sant Andreu, Can Fontanet, inaugurarà a les 18 hores una exposició fotogràfica amb imatges inèdites de la festivitat. Tal com avancen els seus organitzadors, algunes d’aquestes fotografies mai abans s’havien exhibit, ni en públic ni en el món virtual.

 

La mostra, organitzada amb motiu del centenari de la Societat per la Festa de Sant Antoni Abat de Sant Andreu de Palomar, portarà com a títol ‘Tres Tombs, una vida’. En aquest sentit, el recull esbossarà com se celebrava la festa anys enrere, l’evolució del públic, i servirà com a mirall de l’evolució urbanística de Sant Andreu. La raó: algunes de les instantànies que s’exhibiran daten fins i tot dels anys quaranta.

Si bé la inauguració serà aquest proper dijous al local de Can Fontanet (ubicat al recinte de la Fabra i Coats, però amb accés pel carrer de Parellada, 27), la mostra també restarà oberta al públic fins al 31 de desembre.

Fotografia | Imatge dels Tres Tombs de Sant Andreu, any 1963. Andreu Pujadas Pedragosa al pescant. Carrer Malats cantonada plaça Orfila. Fons família Marfull-Pujadas.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt