El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Enllestits dos nous carrers per permeabilitzar les Casernes

Societat

L’Ajuntament de Barcelona ha enllestit dos nous carrers a les Casernes de Sant Andreu, els quals tenen com a objectiu facilitar el trànsit dels veïns pel nou parc d’Antoni Santiburcio. El primer d’ells, entre Torras i Bages i Gran de Sant Andreu, ha sigut batejat amb el mateix nom que l’exregidor socialista, mentre que el segon discorrerà per sota dels primers habitatges que es van construir als solars. En total s’han invertit 1,4 milions d’euros.

 

Els nous vials suposen una passa més en la finalització de les obres d’aquest sector nord de Sant Andreu. De fet, el parc va obrir l’any 2018 al veïnat, però des d’aleshores les màquines no han deixat de treballar en els solars adjacents. Entre altres tasques, els operaris han millorat els carrers perimetrals que ja existien, per tal que les futures obres d’edificis puguin començar sense problema.

Respecte a qüestions tècniques, el nou carrer d’Antoni Santiburcio compta amb una amplada total de 12,5 metres i una calçada pavimentada amb llambordí de formigó. La seva obertura permetrà una connexió més ràpida per als vianants que vulguin anar de Torras i Bages a Gran de Sant Andreu des del lateral de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Pel que fa al segon carrer, ubicat una mica més avall, ha suposat incloure la part que estava sense urbanitzar entre l’entorn del nou edifici de l’IMHAB i l’interior del Parc d’Antoni Santiburcio. En aquest espai ara s’han implementat pistes de petanca, parterres florals i s’ha donat continuïtat al camí executat fa tres anys.

Fotografia | Nou carrer entre els nous edificis per a la gent gran i la comissiaria dels Mossos d’Esquadra // AJUNTAMENT DE BCN

1 Comentari

  1. Bona tarda,

    Sóc veí de Casernes….això de les pistes de petanca i els parterres florals, sembla una broma de mal gust… has passat a veure-ho? El que podrien ser les 2 pistes de petanques està ple de males herbes i forats fets per gossos i els parterres florals deuen ser invisibles… el parc fa vergonya en l’estat actual i dista molt de ser el que un dia ens van vendre…. Tema fonts va a part abraçada!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt