El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El CN Sant Andreu torna a fer història i guanya la Copa Catalunya

Esports

Després de fer història la temporada passada amb la primera Copa de la Reina al palmarès, aquest diumenge les jugadores de waterpolo el CN Sant Andreu han tornat a escriure una nova pàgina d’or. L’equip entrenat per Javi Aznar s’ha imposat al Terrassa en la final de la Copa Catalunya per 7 a 12 a la piscina Joan Serra de Mataró.

 

El conjunt andreuenc no ha fallat als pronòstics i s’ha fet amb una victòria de mèrit, després d’encadenar quatre derrotes consecutives a les darreres finals del torneig català. Una fita que se suma a l’històric any que encadena el CN Sant Andreu, ja no només per proclamar-se campió de la Copa de la Reina, sinó perquè fa només uns mesos van aconseguir el subcampionat de Lliga i el tercer lloc de la passada Champions.

Entre les jugadores, destaca el paper d’Elena Ruiz, qui ha liderat l’equip des de l’atac amb quatre gols. Un registre en el qual l’ha acompanyat Marina Cordobés amb dos gols més i en el qual Martina Terré s’ha tornat a imposar en la defensa. De fet, el Sant Andreu ha començat molt fort, amb un 0 a 3 només al primer quart. Ja al segon quart, les andreuenques han sentenciat el partit (1 a 6) i el Terrassa només ha pogut maquillar el marcador en la segona meitat del partit.

Amb aquest títol, el CN Sant Andreu comença la temporada de la millor manera possible i amb la moral pels núvols de cara a la Supercopa d’Espanya contra el Mataró. Abans, però, caldrà sumar punts a la Lliga i doblegar al Sabadell en la Champions.

Fotografia | Les jugadores, amb el trofeu de la Copa Catalunya // @esportcat

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt