El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El SAT! estrena temporada després de batre el seu rècord d’espectadors

Cultura

El SAT! Sant Andreu Teatre ha encetat aquesta setmana passada la nova temporada 2024/25 amb l’objectiu de mantenir, o fins i tot incrementar, els 51.464 espectadors del passat curs. Una xifra que suposa el major nombre d’assistents a la sala de teatre familiar de referència a Barcelona.

 

Enguany, sota l’eslògan El teatre familiar de Barcelona, el SAT! es vol reivindicar-se com “el principal espai d’exhibició d’arts escèniques per a tots els públics“. De fet, a la motxilla ja acumulen fins a 21 anys de trajectòria ininterrompuda amb una programació estable de setembre a maig. Pel que fa a la nova temporada, l’escenari acollirà fins a 23 espectacles per a públic familiar, 30 per a escoles i 19 propostes de dansa.

La programació familiar del SAT! tornarà a presentar una oferta variada que inclou teatre, titelles, música, circ, dansa i moviment, així com el seu ja tradicional cicle Remenuts, dedicat a la primera infància. Propostes de qualitat “que treballen llenguatges contemporanis i que volen despertar la curiositat i la creativitat dels infants”, expliquen des de la sala. A més, avancen, al llarg de la temporada es programaran quatre funcions accessibles, amb llengua de signes catalana, subtitulació i audiodescripció.

En total, etre la programació familiar en caps de setmana i l’oferta per a escoles, passaran pel SAT! un total de 30 companyies especialitzades en arts escèniques per a públic familiar, la gran majoria locals i alguna internacional.

Les companyies de dansa Kernel Dance Theatre i L’Esbord actuaran gratuïtament a Can Fabra // SAT!

Pel que fa a la dansa, des del 20 de setembre fins al 25 de maig es podran veure 18 espectacles. “Una programació rica i heterodoxa que inclou dansa contemporània, dansa teatre, danses urbanes i d’arrel amb l’accent posat en la producció nacional”, destaquen. Com ja és habitual al SAT!, després de la primera funció de cada espectacle es convidarà al públic a un col·loqui amb les companyies.

Fotografia | ‘Jo soc d’aquí’, de la companyia Roseland Musical // SAT!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt