El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Narcís Sala acull un torneig de futbol 7 inclusiu

Esports

Desenes de futbolistes han participat aquest dissabte en el Torneig de Futbol 7 Unificat Sense Límits celebrat al Narcís Sala. Un esdeveniment inclusiu que enguany s’ha dedicat a Francesc Martínez de Foix i que ha servit per posar en valor el paper de l’esport entre el col·lectiu de persones amb discapacitats intel·lectuals. “Els jugadors i jugadores han demostrat amb el seu esforç i compromís que l’esport inclusiu és un motor de valors i convivència“, han destacat des de l’organització.
El torneig ha comptat amb dos grups que han competit en format triangular. Mentre que en el primer grup la UE Sant Andreu TEB A s’ha imposat al Tastidis Turó A (2n) i al CE Europa ACIDH A (3r), en el cas del segon grup de la competició l’equip UE Sant Andreu TEB C s’ha alçat amb la primera plaça. El segon lloc ha sigut pels jugadors del CE El Vilar – AD Ca La Guidó i el tercer per a la UA Horta. Per tant, torneig rodó per als conjunts andreuencs del TEB.

 

La cerimònia de lliurament de premis ha comptat amb la presència del president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, i de la presidenta de la Federació Catalana per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), Pepa Muñoz. Mentre que aquesta darrera ha reclamat la necessitat que les dones facin una passa endavant, “poques dones hi ha aquí, ha d’haver-hi més“, Esteva ha destacat la figura de Martínez de Foix com “un dels dirigents esportius més estimats d’aquest país […] i un referent per a nosaltres”.

El torneig ha estat un exemple d’esport, convivència i inclusió // ACELL

La cloenda de l’esdeveniment esportiu també ha comptat amb responsables polítics del Districte de Sant Andreu, de l’Ajuntament de Barcelona, d’ACELL i de la UE Sant Andreu. De fet, el torneig forma part de la IV Setmana Catalana de l’Esport, la gran festa de les seleccions catalanes en què participen uns 4.000 esportistes; 2.000 catalans i 2.000 de 24 països diferents.

Fotografia | Federació ACELL

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt