El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La biblioteca tancarà un mes i mig per millorar la climatització

Societat

La Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra tancarà des del 25 de setembre fins al 10 de novembre per executar les obres de millora del sistema de climatització. Segons expliquen fonts de l’Ajuntament de Barcelona, l’objectiu és “regular de manera més satisfactòria el nivell d’humitat, ja que actualment pateix oscil·lacions”. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Declinam SL per 340.000 euros (IVA inclòs).

 

Mentre durin les obres l’equipament restarà tancat i no tornarà a funcionar amb normalitat fins el 10 de novembre. Per tant, els usuaris que necessitin fer ús del servei de préstec durant aquest període, hauran de desplaçar-se a altres biblioteques de la xarxa. En el cas de Sant Andreu de Palomar, les més properes per als veïns són les de La Sagrera – Marina Clotet, la del Bon Pastor – Josefina Castellví i la Biblioteca Trinitat Vella-J. Barbero.

L’edifici d’Ignasi Iglésias – Can Fabra es va construir l’any 1883 per a acollir l’activitat industrial de la casa de filatures. Per aquesta raó, un cop va passar a mans municipals, l’any 2002 es va haver de reformar de manera integral. De fet, per poder fer les actuals obres de millora s’ha hagut de recopilar informació de com es van instal·lar aquests equips fa més de 20 anys.

Des del consistori assenyalen que aquesta actuació forma part de “la tasca continuada per garantir el manteniment, la renovació i la millora de les instal·lacions i l’equipament de les biblioteques municipals”.

Cal tenir en compte que no fa ni un any que l’equipament ja va haver de suspendre la seva activitat derivat d’unes altres obres. Durant 15 dies de desembre l’edifici va ser sotmès a diferents obres de millora, com ara la renovació del disseny interior de l’espai, amb l’adquisició de nou mobiliari, la reubicació d’una part del mobiliari existent i la instal·lació de nous taulells d’atenció a la planta baixa i a la zona de còmics.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt