El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UE Sant Andreu supera la històrica xifra dels 4.000 associats

Esports

Rècord rere rècord. La UE Sant Andreu s’ha tornat a superar a si mateixa i, tal com ha anunciat el club, aquest diumenge ha superat la màgica xifra dels 4.000 associats. Més concretament, ja són 4.003 els fidels que donen el seu suport a la quadribarrada, una xifra que supera en 800 persones els nous associats respecte a la temporada passada (aquesta la van començar amb 3.000 socis).

 

Les dades demostren l’històric moment que viu la UESA, amb una massa social més que consolidada i bolcada amb l’equip de 2a Federació. De fet, a aquesta xifra cal sumar els simpatitzants que no estan donats d’alta, però que esporàdicament compren entrada per veure partits, i els gairebé 900 nens i nenes que formen part del futbol base.

Des del club asseguren que la situació social actual no es pot entendre sense “la lluita per una societat més justa i més democràtica” que exerceix l’entitat amb accions dins i fora del camp. “Ens fa sentir orgullosos i converteix el Sant Andreu en l’Orgull del Poble”, afegeixen des del club que porta a l’ONG Open Arms a l’elàstica.

El creixement ha estat explosiu els dos últims estius. L’any 2022 es van assolir els 1.000 socis en una campanya que va comptar amb el reforç d’una comissió de socis voluntaris que van contribuir a difondre-la a Sant Andreu de Palomar. Una xifra que s’ha disparat en només dos anys i que ha quedat plasmada en unes grades del Narcís Sala cada vegada més plenes d’aficionats de totes les edats, gèneres i procedències. “Una afició fidel que és l’autèntic tresor d’aquest Club que tants estimem”, destaquen des de la UESA.

Per últim, posar de relleu que el club ha assolit aquest èxit social després de situar-se com a líder del seu grup. La raó: l’equip de la senyera s’ha imposat en els dos primers partits de lliga amb uns contundents i tensos partits amb resultat final d’1 a 2 contra l’Espanyol ‘B’ i 3 a 2 contra l’Andratx. En aquest darrer matx, fins a 2.874 andreuencs van omplir les grades del Narcís Sala.

Fotografia | Final del primer partit de la temporada al Narcís Sala // @MaCrousFoto – UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt