El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Dues jugadores de waterpolo del CN Sant Andreu, campiones d’Europa

Esports

Les jugadores de waterpolo del Club Natació Sant Andreu (CNSA), Alba Múñoz i Queralt Anton, s’han proclamat campiones de l’Europeu júnior femení en un torneig per emmarcar. Tot plegat, després que la selecció espanyola hagi guanyat tots els partits que han disputat a les piscines de Zagreb (Cròacia).

 

Si bé el conjunt portava l’etiqueta de favorites després de caure a la final de 2023, les jugadores han complert amb totes les expectatives. Només encetar la fase de grups, l’equip es va imposar amb un contundent 8-14 a Holanda. De fet, en aquest partit Muñoz va fer el primer gol de l’equip espanyol en l’europeu. Respecte als altres dos partits, Espanya es va imposar 16-6 contra Israel (amb Queralt Anton com a màxima golejadora) i 9-16 contra Itàlia.

Els quarts de final van tornar a ser un tràmit contra França (20-6), una calma que es trencaria a les semifinals. En aquestes, victòria ajustada per 12-11 contra Cròacia en un partit disputadíssim i que serviria com a escalfament pel que suposaria la final contra Hongria (conjunt que tampoc coneixia la derrota fins aleshores). La final, però, va resultar ser el partit somiat: 10-9 i medalla d’or.

Fotografia | Imatge de família de tota la delegació espanyola // European Athletics

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt