El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Comissió de Festes busca cartell per a la Festa Major

Cultura

La Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar manté obert el concurs de cartells per a la Festa Major del 2024. A la convocatòria es pot presentar tothom i la temàtica escollida també: l’objectiu ha de ser anunciar de forma creativa la Festa Major. La data límit per presentar les propostes és el 23 de setembre al Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu “Can Galta Cremat (carrer d’Arquímedes, núm. 30) i ha de complir les bases del concurs.

 

A finals de setembre la Comissió de Festes anunciarà el cartell guanyador i al seu autor se li concedirà un premi de 300 euros en metàl·lic. Des de la Comissió recorden que els candidats han de tenir present que s’hauran de fer adaptacions de la imatge gràfica a diferents formats amb finalitats publicitàries i que ha d’incloure la frase: “FESTA MAJOR DE SANT ANDREU DE PALOMAR. LA FESTA???… A SANT ANDREU!!! Del 29 de novembre al 8 de desembre del 2024”.

Amb aquest concurs de cartells es busca promoure la creativitat i la participació ciutadana a la Festa Major de Sant Andreu de Palomar.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt