El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Les nedadores del CN Sant Andreu tornen dels Jocs Olímpics de París

Esports

Les quatre nedadores del CN Sant Andreu que han participat en els Jocs Olímpics de París 2024, ja estan de tornada. L’expedició formada per Jessica Vall, Emma Carrasco, Àfrica Zamorano i Ainhoa Campadabal ha aconseguit assolir unes bones marques, malgrat que cap d’elles les ha permès classificar-se per a cap final.

 

Entre les quatre, destaca el paper d’Emma Carrasco. Amb només 18 anys, la nedadora ha participat en les proves de 200 i 400 estils deixant el cronòmetre entre les 15 millors marques en ambdues modalitats. Als 200 estils va arribar a semifinals (12a millor marca amb 2:11:54) i en els 400 estils es va haver de conformar amb 4:43:13, un temps que no li va permetre fer el salt a la final.

L’altre nom destacat d’aquests Jocs és el de Jessica Vall, qui ha encarat una nova experiència olímpica després de ser repescada (en un primer moment no va aconseguir la marca per obtenir un bitllet per a París). La nedadora del CNSA va classificar-se per a la semifinal dels 200 braça amb un temps de 2:24:52 (9a de la prova), però després va caure a l’última posició de la semifinal en perdre un segon i 70 centèsimes.

Pel que fa a Àfrica Zamorano, la nedadora va viure els seus tercers Jocs Olímpics amb la seva participació en la prova dels 200 metres esquena. Si bé es va poder classificar a la semifinal i a l’inici de la prova fins i tot apuntava a final, en el transcurs del crono al final es va endur la catorzena plaça (2:10:63).

En darrer lloc, cal destacar el nom d’Ainhoa Campadabal, qui també ha debutat en els seus primers Jocs Olímpics. En el seu cas, en la prova de relleus dels 4×200 lliures, juntament amb Alba Herrero, Paula Juste i Maria Daza. El conjunt, però, es va haver de conformar amb participar en les sèries després de quedar vuitenes amb un temps de 8:00:23.

Fotografia | CN Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt