El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UE Sant Andreu guanya el Torneig d’Històrics

Esports

Victòria de prestigi. La UE Sant Andreu ha guanyat aquest diumenge el Torneig d’Històrics, després de superar el CE Europa a la final per 2 a 1. Un triomf de vitrina, ja que de les 38 vegades que s’ha celebrat el torneig del futbol català, els quadribarrats ja sumen sis guardons. El més important, però, és com els homes de Xavi Molist s’han imposat a l’etern rival.

 

Només començar el partit, l’Europa va saber controlar el partit mitjançant la intensitat. De fet, al cap de pocs minuts Pimentel va trobar el primer gol amb un xut creuat. Malgrat les bones sensacions que deixaria la diana per al seu equip, aquesta seria l’única que celebraria el conjunt d’Aday Benítez al llarg de la resta del matx.

Després d’una sèrie de canvis tàctics, Molist va començar a veure com els seus homes, ara sí, aconseguien treure la pilota controlada. Després d’una internada de Juanan i una centrada mil·limètrica, Adri García va tornar la igualada al marcador amb un cop de cap. Un primer gol que carregaria de moral als andreuencs, ja que poc abans del descans una traveta sobre Max Marcet va suposar pena màxima. Des dels onze metres, Toni Paredes no va tenir compassió i va afusellar al porter en un xut que certificava la remuntada.

Malgrat el canvi de pràcticament totes les peces sobre el terreny de joc al descans, l’Europa no va trobar l’encert necessari per tornar a empatar el partit. Tot plegat, per culpa de la bona feina de la defensa i la porteria andreuenca. Ni el suport de l’afició, ni la intensitat dels de Benítez van aconseguir apaivagar una UESA que se sabia defensar al darrere i, a sobre, generava perill al contraatac fins al punt d’acariciar el tercer gol. La solidesa del conjunt andreuenc al final va suposar la més dolça de les traduccions: aixecar el trofeu dels Històrics.

Fotografia | Judit Andreu – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt