El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La regidora Marta Villanueva, nova secretària d’organització del PSC

Política

La regidora del Districte de Sant Andreu, Marta Villanueva, ha sigut la persona escollida per assumir la secretària d’organització i finances de la federació de Barcelona del PSC. Un nomenament que s’ha produït en el congrés local de la formació i que suposa un nou cicle en la direcció del partit. Amb el seu ascens en les files socialistes, Villanueva se situa com una figura forta dins del partit (el responsable del càrrec fins ara era l’actual delegat del Govern a Catalunya, Carles Prieto).

 

Villanueva ha agraït a través de les seves xarxes socials la confiança que ha dipositat el partit en ella i el mateix alcalde socialista de Barcelona, Jaume Collboni, l’ha felicitat: “”És un honor i un orgull compartir amb dues dones, tan capacitades i amb tanta empenta, la direcció del partit”. “Entre totes i tots farem una Barcelona més forta, justa i pròspera”, ha afegit.

Més enllà del nomenament de Villanueva, la federació de Barcelona del PSC també ha fet un relleu en la figura del primer secretari del partit. Si bé fins ara el responsable era el diputat del Parlament de Catalunya, Ferran Pedret, la formació ha escollit per a la nova etapa a la diputada de la mateixa cambra, Sara Jaurrieta, després de constatar la seva experiència en el món local (va ser regidora de la ciutat des de 2006 fins a l’any 2015).

Per últim, destacar que l’alcalde Jaume Collboni seguirà com a president de la federació. Un càrrec que, en aquest cas, sempre ha acostumat a estar vinculat a l’alcaldia de Barcelona quan aquesta ha estat en mans del PSC. De fet, Collboni és president de la federació des de l’any 2015, quan Jordi Hereu va fer un pas al costat i l’actual alcalde es va presentar a les seves primeres eleccions.

Fotografia | Jaume Collboni, Marta Villanueva, Sara Jaurrieta i Salvado Illa // PSC Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt